Akustikplader til fornuftige priser

Er du på udkig efter akustikplader til loft eller væg til din stue, øvelokale eller på kontoret, så har akustiksalg.dk løsningen. Vi sælger Ecophon og Rockfon plader lavet af komprimeret glasuld eller rockwool. Vores priser konkurrerer med byggemarkederne, men udvalget er større og du har mulighed for at få professionel rådgivning.

Nedenfor vises et udkast af vores akustiklofter, hvor nogen egner sig til gør-det-selv i private hjem.

Under vores Guide kan du læse mere om, hvordan akustikken typisk forbedres i caféer, restauranter eller i private hjem.

Spørgsmål og svar

Ecophon dæmpning forklaring

Akustisk dæmpning og afstand til væggen

Den totale konstruktionshøjde har en stor indflydelse for hvor godt akustikpladerne dæmper i bassen. Det gælder om at finde den rette afstand til vægge for at dæmpe mest muligt. Det er noget af det vores akustik-ingeniør kan hjælpe med at finde frem til.

Ecophon akustikplader er kort beskrevet, lavet af komprimeret glasuld. Rockfon er lavet af komprimeret stenuld / rockwool. Overfladen af pladerne er fyldt med små huller som muliggør at lyden når ind i materialet og bliver dæmpet.

Træbeton er træflis bundet sammen af beton. Der er flere forskellige fabrikanter men de meste kendte i Danmark er Troldtekt. Træbeton er smart, fordi det både dæmper lyd og samtidig er så hårdt, at man kan bygge et solidt loft af det. En 2cm tyk træbeton plade absorberer ikke ligeså meget som en 2cm mineraluldsplade, men hvis man kombinerer træbeton med isoleringsmateriale på bagside er det ganske udmærket. Træbeton forbindes af mange med institutioner eller i hvert fald et “råt” look, og derfor monterer vi sjældet træbeton i private hjem.

Akustiksalg.dk forhandler hovedsageligt Ecophon da vi synes at de har de flotteste plader til prisen. Akustisk er Ecophon og Rockfon ikke særlig forskellige. Der findes også andre producenter, men disse har, efter vores mening svært ved at leve op til de meget høje kvaliteter fra Ecophon og Rockfon.

Akustikbilleder med print

Vi samarbejder med soundprint.dk som leverer akustik-kunst og prints. Upload og print dit eget billede på en akustikplade eller vælg et motiv fra det stadig voksende galleri. Se mere her