Hvad vi gør

Ikke to akustikprojekter er ens, men hos Akustiksalg.dk kan vi trække på vores erfaring fra andre projekter hvis du står i en situation hvor akustikken driller. Når vi afgiver et samlet tilbud, følger der altid en før og efter akustikmåling med.

1. Akustikmåling

2. Skitsering

3. Dokumentering

En måling af akustikken fortæller hvilke frekvenser der er problematiske og dermed bør dæmpes. Ud fra resultatet findes passende materialer og placeringer

Vi skitserer eller illustrerer vha. billeder hvordan resultatet kommer til at se ud, så der ikke er nogen der bliver overraskede!

Vi dokumenterer altid hvilken effekt akustikreguleringen har haft. Man er dog som regel ikke i tvilv om effekten, første gang man hører resultatet.

Dårlig akustk?

Kontor-akustik der bevarer det rå look

Kontor

Storrumskontorer og mødelokaler stiller store krav til akustikken, da dårlig akustik kan have tydelig negativ indvirkning på arbejdsevnen.

Café og restaurant med Focus B i loftet

Restaurant

Akustikken på restauranter, caféer eller kantiner har betydning for oplevelsen.

Akustikbilleder til hjemmet, print-selv

Private hjem

I dagligstuen er udseenet af en akustikregulering vigtig. Kunst med lydabsorberende egenskaber er én af de metoder som ofte ender med at være den bedste.

Priser

Afgivelse af tilbud

  • Uforpligtende tilbud (større opgaver)
  • Måling af efterklangstiden
  • Skitsering af opsætningen
  • Simulering af forventet resultat

kr0

Kontakt os

Efterklangsrapport

  • Måling af efterklangstid i 5-10 positioner
  • Dokumentation i form af rapport
  • Vejledning til forbedringer
  • Estimering af endelig akustik

kr3500

eks. kørsel

Kontakt os

Telefonisk vejledning

  • Anbefalinger i shoppen

kr0

Kig i shoppen

Spørgsmål og svar

Hvordan foregår betalingen?

Ved et samlet tilbud på en opgave aftales en betalingsdato som opgives på regningen. Betalingen foregår ved bankoverførsel. Ved køb i shoppen er der flere forskellige betalingsmuligheder. Vi benytter en krypteret betalingsgateway.

Leverer I i hele landet?

Ja. Da vi holder til i København, afgiver vi oftest tilbud på sjælland. Ved større opgaver kører vi også til Fyn og Jylland.

Kan jeg fortryde mit køb?

Ifølge vores handelsbetingelser har man 14 dages returret ved køb i vores online-shop. Dette gælder ikke ved afgivelse af samlet tilbud.

Kan man købe halve kasser?

Af og til har man kun brug for nogle få plader i kasse med absorbenter. Da vi får leveret varene direkte fra producenten, leverer vi kun det antal som er opgivet i shoppen. Hvis vi afgiver et tilbud kan vi drage nytte af vores lager og kan derfor godt arbejde med delvise kasser.

Hvad koster det?

At få en ingeniør ud og kigge på et eller flere rum for at afgive tilbud er gratis. Hvis du allerede ved hvilke produkter der skal købes, findes de i vores shop. Prisen pr kvadratmeter, på varene i shoppen afhænger af tykkelsen, men også i høj grad af hvilken finish varene har.

Gør-det-selv akustik?

Der findes produkter hvor gør-det-selv er muligt. Dette er hovedsageligt produkter der limes i loftet samt opslagstavler. Produkter der kan limes i loftet har kanttype “B” og findes i forskellige tykkelser. De montører Akustiksalg.dk benytter sig af har mange års erfaring med opsætning og tilskæring af akustikplader og du er derfor sikker på et pænt resultat. Akustiksalg har udviklet magnetophæng af ecophon akustikplader, som også egner sig til gør-det-selv, vi kalder det Ecophon Master Magnet.

Byggemarked eller akustikfirma?

Akustiksalg.dk vil det hele. Vi har Danmarks billigste akustikshop, samtidig med at vi har større udvalg af akustiklofter og akustikbilleder end byggemarkederne. Grunden til at det kan lade sig gøre, er at vi har minimeret vores driftsomkostninger, således at vi både kan yde professionel rådgivning og levere billige produkter.

Samlet tilbud eller køb via shop?

Hvis du er i tvivl om hvilke akustik-produkter du har brug for, så ring til os og hør nærmere. Hvis produkterne skal monteres af vores montører, giver vi typisk et samlet tilbud. Det betyder samtidig vi også laver før- og eftermålinger og dokumenterer effekten.

Hvis du i stedet vælger selv at bestille akustikplader via shoppen, vejleder vi gerne, men kan ikke garanterer effekten i samme grad som ved et samme tilbud.

Følger der lim med i kassen med akustikplader?

Nej. En af grundene til at vi kan holde så lave priser, er at vi sælger produkter direkte fra producenterne. Derfor får du “kun” plader når du bestiller plader, og “kun” lim når du bestiller lim.

Medarbejdere

JB_large


Civilingeniør og akustiker

Stifter af akustiksalg.dk, som et alternativ til de etablerede akustikfirmaer. Idéen bag akustiksalg opstod, da han indså at Ecophon og Rockfon, som er de bedste akustikprodukter til prisen, kun forhandles meget begrænset i byggemarkeder. Han er uddannet civilingeniør i akustik fra DTU og har arbejdet hos bl.a. Delta (Dansk Elektronik, Lys & Akustik) og i ekspert-lyttepanel og som akustiker.

Jeg vil gøre de profesionelle akustikplader tilgængelige for enhver – slut med akustik til overpris

JB_visitkort

Simon Brinck

Medstifter og ansvarlig for den daglige drift

Rune Kock – Håndværker, montør

Har mange års erfaring indenfor konstruktion af musik-øvelokaler med de akustiske udfordringer der følger med. Rune har monteret alle tænkelige typer akustiklofter og vægge i sin karriere og har øje for alle detaljer. Rune bestyrer et hold af dygtige montører, men er ofte selv med når en opgave skal udføres.

Rune Kock

Kontakt os!

Kontakt os
reCAPTCHA

Adresse

Akustiksalg.dk ejes af
Lydpolar
CVR: 36367040
Udbygade 8
2200 København N